Adres en bereikbaarheid


Van Santen Psychotherapie is gevestigd op de Bijleveldsingel 34 te Nijmegen. Je kan gebruik maken van de onderste bel.

 

Voor algemene vragen ben ik bereikbaar via info@vansantenpsychotherapie.nl. Als je beveiligd wil mailen (bv indien sprake is van het uitwisselen van privacygevoelige informatie) dan kan je mij mailen via de volgende link: https://app.zivver.com/l/start/70fe2b3d-9ae5-43ac-85b8-33c6c6f3f4cb.


Je kan mij ook bellen op 0642906218, Omdat ik veel in gesprek ben is de kans groot dat je mijn voicemail treft. In dat geval kan je een bericht achterlaten met je naam en telefoonnummer, als je teruggebeld wil worden. Ik reageer doorgaans binnen twee werkdagen.

 

De praktijk is geopend op maandag, dinsdagochtend en donderdag. 


Crisis?

Als er sprake is van een crisissituatie die niet kan wachten dan kan je contact opnemen met jouw huisarts of buiten kantooruren met de dienstdoende huisarts/huisartsenpost (0900-8880). Zo nodig kunnen zij je doorverwijzen naar de crisisdienst GGZ. Tevens kan je terecht bij de crisistelefoon (24u per dag bereikbaar): www.113.nl. Is de situatie levensbedreigend, dan bel je 112.


Waarneming

Tijdens vakanties zal een collega als achterwacht beschikbaar zijn. Ik informeer je voorafgaand aan de vakantie met welke collega's ik hierover afspraken heb gemaakt en in welke situaties je een beroep kan doen op deze waarneming.